Na uvrede Marije Kulić, majke učesnice “Parova”, koja je u rijalitiju ostala trudna, voditeljka Aneđela Lakićević , samo je rekla:

“Marija, ja se ne ljutim na tebe, razumem te. Produkcija razume svakog od učesnika i ne ljuti se ni na jednu uvredu.”

Ovako smirenu reakciju Anđele Lakićević niko nije očekivao, tim pre, što su učesnici često nervozni, pod stresom u zatvorenom prostoru, izolovani od najbližih i iz njih isplivaju mnoge teške reči.
U programu uživo, Bojana Ristivojević je objasnila:

“Ni ubuduće, voditelji, niti produkcija, neće podleći pritisku i uvredama takmičara, njihovih porodica. Na bilo čije uvrede ne odgovaramo ružnim rečima, vređanjem i brzopletim odlukama, jer, tim koji vodi ovaj program čine obrazovani i pametni ljudi, kojiimaju svoj način odgvoora na primitivizam, banalnost i nevaspitanje.”

Podsećamo, nije bilo malo slučajeva da se po društvenim mrežma šire razne neistinite priče, koje plasiraju oni koje produkcija Hepi televizije ne želi da angažuje u svom važnom projektu „Parovi“, ali i bivši takmičari, koji više nisu aktuelni, odnosno zanimljivi za program. Uprkos raznim neistinama i uvredama, bili su pozivani u emisije, u kojima su, gle čuda, mahom hvalili sve i pravdali se da nisu to oni pisali, već – njihov brat, sestra, pričali da im je hakovan profil, i tako dalje.

“Produkcija nije u igri, ali takmičari jesu”, rekla jeAnđela Lakićević, koja stoički podnosi sve.

“Učesnici mogu međusobno da prave sopstvena scenarija, ali u skladu sa pravilima koja postoje u našem rijalitiju.”

Anđela Lakićević se, vešto, u programu obratila svima koji nižu uvrede i preispituju šta se sve dešava u rijalitiju:

“Nemojte se pitati šta se dešava iza kamera, u režiji. U produkciji su ljudi koji se time bave!”

Anđela Lakićević očitala lekciju svima koji joj se mešaju u posao


scandal!Instagram