Anđelo Ranković, koji u “Zadruzi” boravi sa devojkom Teodorom i njenom mamom Gordanom Džehverović, se juče ponovo čuo sa svojom majkom.

Podsetimo, Rankovićeva majka više puta je govorila da nije zadovoljna izborom svoga sina, zbog čega je ljubavni par često ulazio u rasprave.

Iako je poslednji put tokom video-razgovora sa svojim sinom bila protiv Teodore i Gordane, ovoga puta Anđelova majka skoro da ih nije ni spomenula.

“Mi smo super! Ništa nemoj da brineš! Baba je super, uja i ja. Ništa nemoj da brineš! To što je bilo, to ćemo sve elegantno završiti. Uživaj! Mada vidim da ne uživaš”, – govorila je Anđelova majka svome sinu.

Manekena je zanimalo da čuje da li mu ujak zamera na ponašanju, a kada je saznao da je sve u najboljem redu i po tom pitanju, Anđelu je odmah bilo lakše, što se može zaključiti po njegovom izrazu lica.

“Svi su shvatili to kao igru! Ti si to ozbiljno shvatio. Tu smo omanuli. Vodi računa o zdravlju! Obavezno! Anđelo, postavi granicu trpeljivost i to je to, to si ti! Za nas ništa nemoj da brineš! Mi, bre, možemo, nama je super! Ti ne smeš da budeš smoren i malo treniraj”, nastavila je Rankovićeva majka.

Ona je u nastavku pozdravila i nekoliko cimera svoga sina, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu:

Teodora ZAJAHALA Anđela a onda uradila nešto što je ZGROZILO SVE (video)


scandal!Ivan Vučićević