Učesnica rijalitija Barbara Pajović navodno je preživela pakao otkako je njen suprug Aleksandar Đorđević u zatvoru.

Barbara je, kako kaže izvor, bila primorana da ostavi dvoje male dece kod prababe i babe da bi im zaradila koju “crkavicu” da prežive.

Barbara se muči otako se rodila, ništa joj u životu nije išlo od ruke. Ostala je bez majke, bez oca. Tuga neviđena. Upoznala je Aleksandra, sadašnjeg muža, koji je završio u zatvoru zbog dilovanja droge. Tada je imala jedno dete, posle su na njegovom odsluženju kazne dobili još jedno. Nije znala u šta se upušta. Drugo dete joj je tek postalo opterećenje. Srljala je kao luda, a niko nije hteo da joj pomogne. “Bežite od ove narkomanske kurve. Njen muž nam je trovao decu drogom. Ona je umazana krvlju svih koji su umrli od predoziranja. Koliko je samo majki zaplakalo zbog njenog muža. Treba je proterati odavde“, bio je samo jedan od komentara upućen na Barbarin račun.

Kako se bavi pevanjem, to je bio jedini način da preživi, ali ni to nije išlo glatko.

Prosjačila je i molila komšinice da joj pomognu, da joj daju koju crkavicu za pelene ili hranu za bebe. Bilo je dobrih ljudi, ali i onih koji su samo okretali leđa. “Beži, narkomanska kravo, nemoj da te vidimo blizu naše kuće. Na kilometar od naše dece da se sklanjaš. Ti i tvoja narkomanska kopilad nas ne zanimate“, rekao joj je jedan komšija.

Žene na pijaci su joj svašta govorile, neke nisu htele da joj prodaju robu, samo su se pravile da je ne čuju. Proplakala je reke suza zbog nepravde. Nije imala gde, prijavila se za “Zadrugu” ne bi li postala poznata u prestonici, gde ima želju da počne da peva, da zarađuje za svoju decu“, zaključuje izvor.


scandalPrintscreen YouTube