Bebi Dol se prisetila svoja dva učešća na Farmi, pa je otkrila koje su tri osobe koje ne bi volela nikada više da sretne.

Ona za njih kaže da je to triling!

“Ne bih volela da sretnem onu Vendi, a onda i onu osobu sa inicijalima JG znate šta to znači. To je ono kada ste deca, pa kažete nekom kada se svađate JG”, započela je svoje priznanje za SCANDAL! Bebi, koja je otkrila i da je zbog nedavne afere u kojoj se našla zbog droge, završila u Hitoj, OVDE pogledajte o čemu je reč.

Bebi je zatim navela i da je treća osoba, pored Vendi i Jelene Golubović – Maja Nikolić ta koju nikada više ne bi volela da sretne na ulici.

“Osećala sam niskost, nervozu, zlobu. Osećala sam se tako nesrećno, mala Maja. To je ona priča da je Tito živ. Taj tip se retko viđa i nije čudo da muškarci beže od žene kada vide onakve slučajeve. Nisam htela sa njima da komuniciram. Bilo mi je žao što nisu uveli još nekoga iz Beograda da bi mogla da se ne namećem sa zločešnošću. Zarekla sam se da neću komentarisati i molila sam se da me izbace što pre. Posle mi je bilo žao što nisam nešto uradila. Imala sam svoje metode, Vendi sam zvala Bebi Dol. Znala sam da ima žensko dete i nisam bila spremna da detetu nanesem bol. Ja nemam decu i baš zbog toga. Najgore su mi bile priče da sam izdajica, o veri o novčaniku… Na Farmi su mi pretili, Vendi mi je pretila da će reći poreklo onoga iz moje porodice i to samo zato što je sticajem okolnosti nekoliko meseci ranije bila na privatnom slavlju gde je saznala o smrt rodietlja moje majke koji su ubijeni. Požalila sam se produkciji i reka da je to isti razlog zato što je Maja, i onaj što je pobedio na dvoru, izbačeni sa istog”, rekla je Bebi i dodala:

“Inače, obradujem se celoj ekipi sa prve Farme. Izvinile su mi se Viktorija, pa čak i Cakana koju nikada nisam pre toga videla. Ona mi je rekla da sam bila u zabludi i treba znati reći izvini. Za mene su to otvorena vrata. Na poslednjoj Farmi naučila sam da mogu da izdržim više nego što sam ikada mislila da mogu!”


Ivan VukovićIvan Vučićević