Pevačica Goca Tržan objavila je baladu sa inrigantnim nazivom “Žena za jednu noć”.

Goca važi za nekoga ko je bez dlake na jeziku, pa ne krije da je i sama bila u situaciji koji je opevala.

– I sama sam bila žena za jednu noć. Nisam nikada nikome bila ljubavnica. Bila sam žena za jednu noć u smislu da čekam da se muškarac pretvori u princa koga ja vidim i niko drugi. Princ se rađa, vaspitava… Žena može samo da bude žrtva ili da bude srećnica koja je našla sebi muškarca koji joj odgovara – rekla je Tržan za “Pink.rs”.

Pevačica je u spot ubacila svog supruga Radomira Rašu Novakovića, koji se, kako kaže, dugo opirao ovom glumačkom izazovu.

Uz Tržanovu u spotu se nalazi njen muž Raša Novaković:

– Kada se opustio i pristao da igra u spotu, zanemario da smo pred kamera, bio je zaista dobar. Kada se skoncentrisao na mene i na tu emociju, bio je zaista fenomenalan. U jednom trenutku je bio iznerviran i govorio je da ne može, a onda sam mu objasnila da gleda u mene i da se skoncentriše, onda je sve bilo super – objasnila je pevačica za “Pink.rs”.

Velika većina će se složiti da nije dobro u braku mešati privatno i poslovno, ali ne i Goca, koja otkriva kako čuva brak, iako sa mužem deli i poslovno i privatno.

Pevačica je uspela da spoji ono što mnogima ne polazi za rukom, a to je poslovno i privatno, tako da se sa Rašom slaže na oba polja:

– Ludo se zezajte, morate se zezati. Meni je bar bitno da mi nije dosadno u vezi. Brak ne sme da bude jednosmerna ulica, mora stalno da postoji interakcija između vas dvoje. Ne mogu da budem u braku sa nekim ko mi stalno ne pokazuje nakolonost, divljenje, strast… Meni strašno muškarci brzo dosade. Volim da mi muškarac uvek bude na raspolaganju, jer ja to sve dajem – govorila je pevačica.

GOCA I RAŠA SE RAZVODE: Frapiraćete se kad čujete razlog! Priznali sve pred kamerama!


scandal!printscreen