Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je velika zvezda devedesetih godina prošlog veka, čiji su se hitovi poput “Oči boje duge” i “Nikada” slušali po diskotekama uz veliko oduševljenje publike.

Igor je započeo svoju karijeru 1992. godine, prilikom čega nije imao podršku roditelja, koji su insistirali da treba da završi fakultet koji je započeo, što je, kako je istakao u jednom intervjuu, bila “borba sa vetrenjačama”.

Pevač je diplomirao na višoj školi za sportske trenere, na odseku za fudbal. Danas mu je zvanje viši sportski trener fudbala, a takođe je i instruktor alpskog skijanja. Uz te, kako kaže hobije, Igor je držao besplatne treninge na otovrenom, što je privuklo dosta interesovanja građana.

U poređenju sa tim koliko je zarađivao dok je bio na vrhuncu slave, stiče se utisak da Igor danas teže živi, s obzirom na to da ne nastupa.

Takođe često ističe da na muziku ne gleda kao na “biznis” , već da je isključivo ljubav prema istoj ono što ga pokreće, te i da je ostavio dubok trag u kulturi devedesetih godina, ali da su ga u današnje vreme mahom zaboravili s dolaskom novih muzičkih zvezda.

On je ranije pričao da je imao teških životnih momenata posle smrti rođenog brata.

– I dan-danas sam. Kada je kiša i loše vreme, meni raspoloženje padne i setim se svega. To je kod mene izraženo zbog svih nemilih događaja koji su me zadesili– rekao je ranije za “Informer” i dodao da nije tražio pomoć stručnog lica.

– Ne, sam sam se izborio sa svim tim. Naš narod je takav da kada bih potražio stručnu pomoć, odmah bi me proglasili ludim. Nije lako, ali čovek nauči da živi sa bolom.

Kupite SCANDAL! NA BEKUTU NASRNULI NOŽEM – završila u bolnici! Da li je Luna stvarno izgubila bebu! EKSKLUZIVNO: SA KIM JE JK NA JAHTI! (VIDEO)


scandal!printscreen