Zahvaljujući raskošnom glasu, Nataša Đorđević je odmah po dolasku na muzičku scenu osvojila srca publike. Međutim, jedna stvar iz privatnog života naterala ju je da odustane od muzičke karijere.

PREŽIVELA JE AGONIJU!

Kako je pevačica tvrdila 2010. godine, nevenčani suprug pokušao je ubije kada se vozila automobilom. Ona je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio, a na kraju i pokušao da je napadne ispred stana.

“Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije”, rekla je ona tom prilikom i dodala da je prestao da je prati kada je krenula ka policijskoj stanici.

Nakon ove traume, Nataša se retko pojavljivala u javnosti. Iako se od tada mnogo promenila, njeni pratioci na Instagramu tvrde da pevačica i dalje sjajno igleda!

Novi SCANDAL! OTKRIVA KOGA LUNA DOVODI U STAN I ZAŠTO STREPI OD SUSRETA SA MARKOM! Džehverovići na meti Albanaca! (VIDEO)


ScandalPRINTSCREEN