Kristina Kija Kockar konačno je stavila tačku na brak sa Slobodanom Radanovićem i to zakonskim putem. Kontroverzni rijaliti par razveo se u utorak popodne u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, a Kija otkriva planove za dalje.

“Sa Slobodanom ću ubuduće imati strogo poslovni odnos. To što mi je uradio neka ide na njegovu dušu. S druge strane, ja ću biti tu za njega da mu pomognem šta god da treba. Sloba takođe i meni pruža podršku, što je i normalno. Zameram mu što to nije uradio još na mom prvom nastupu u Beogradu, ali eto, iskupio se dolaskom u budvansku diskoteku kada je doneo ruže”, kaže Kija za “Alo!” i kroz osmeh dodaje: “Nadam se da će prema sledećoj ženi biti bolji i veći džentlmen nego što je bio prema meni.”

S obzirom na to da Slobodan ima veliki broj udvaračica koje se konstantno fotografišu sa njim, Kija kaže da to više nije njen problem.

“Nisam ljubomorna, niti sam bila, pa čak ni onda kada je seksualano opštio u rijalitiju”, rekla je Kija i dodala da se ne kaje zbog ulaska u Zadrugu.

“Bog mi je dao znak da uđem. Možda nije trebalo na takav način jer ništa od ovoga što sam dobila ne može da izbriše ono kroz šta sam sve prošla”, kaže Kija.

Na pitanje da li bi se pomirila sa Slobodanom, kaže:

“Da ga ne znam, možda bih mislila da treba da se pomirimo, ali on je završena priča.”

Kija je prokomentarisala i spekulacije da je u vezi sa reperom Vukom Mobom, sa kojim je primećena u druženju na crnogorskom primorju, rekavši da je on simpatičan, ali da među njima nema ništa više od prijateljstva.

S obzirom na to da uveliko nastupa sa bendom Ministarke, Kija je otkrila sa kim bi volela da snimi duet, a njen odgovor biće veliko iznenađenje za sve:

“Mislim da bi Ceci bio pun pogodak da snimi sa mnom duet zato što smatram da bi to bilo nešto poptuno drugačije. Već sam čula jednu pesmu koja bi bila dobra za nas dve. Jako volim Milicu Pavlović i sa njom bi mi bila čast da snimim. A od muških pevača tu su Dino Merlin, Zdravko Čolić…”, rekla je Kija koja puca samo na visoko.

Od stjuardese do pevačice put je bio kratak. Ipak, kako ona kaže, nikada više ne bi letela. Bar ne kao stjuardesa.

KIJA IMA NOVOG UDVARAČA: Ruža na stolu od nepoznatog muškarca! Njena reakcija će vas ODUŠEVITI! (FOTO)


scandal!Ivan Vučićević