Samo nekoliko dana pred Cecin rođendan koji je 14. juna Veljkova žena Bogdana treba da se porodi! Naime, Bogdani je termin 10. jun, pa se ona polako priprema za porođaj, i psihički, i fizički.

BOGDANA VEĆ DOBILA APARTMAN ZA POROĐAJ!

– Za Bogdanu je već rezervisan apartman u Narodnom frontu gde će biti sa bebom kada se porodi. I Ceca se oba puta porodila u Frontu i prosto su rešili da tu bude i snajkin porođaj jer imaju poverenje u sve lekare – otkriva izvor za novi SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Milan Milošević UKANALIO Lunu! Nije ona kao TEODORA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Rada SNABDEVA Harisa!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta BESAN na Anu! Ne TROŠI tolike PARE!

– Ceca je inače izjavila da zbog tradicije koja važi u srpskom narodu, neće unapred opremati sobu za bebu, ali se svakako pripremaju i za to. Listaju kataloge i osmišljaju detalje. Naravno, čim se beba rodi, a dok Bogdana još bude u porodilištu, Ceca će sa Veljkom, Anastasijom, Bogdaninim roditeljima, ali i sa svojom sestrom Lidijom očas posla sve opremiti i ispuniti igračkama, zvečkama, mecama… Mnogo su svi srećni i jedva čekaju bebu, posebno se raduju što je dečak i što će nositi ime po tragično preminulom dedi Arkanu – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:
– Bogdana je super spremna, vežba udisaje i izdisaje, radi jogu… Ceca je ohrabruje, mazi joj stomak, priča sa bebom… Kaže da se ne plaši, ali opet… Nije to tek tako. Treba joj i podrška i ohrabrenje, pa su njeni najbliži uz nju, ali najviše Ceca, Tasa i Veljko pored njenih roditelja svakako. U svakom slučaju, beba je zdrava, buduća mama takođe, tako da se samo očekuje mali Željko. A ako malo zakasni, možda se rodi i na rođendan baka Cece – završava izvor za SCANDAL!.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM