Bogdana Ražnatović, snajka Svetlane Cece Ražnatović, porodiće se za nekoliko dana. Naime, datum carskog reza koji će biti objavljen u jednoj privatnoj klinici u Beogradu već je zakazan, a svi s nestrpljenjem iščekuju dan dolaska naslednika. Porođaj će obaviti isti ginekolog koji je porodio Cecu, doktor Milenko Proročić.

CECA JE IMALA PROBLEM DA ZATRUDNI

Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gde se rodio njen sin Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom – kaže izvor upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz NIJE JEDINI! “Luna je VARALA Marka i sa mnom!” SCANDAL! otkriva TREĆEG!

PROČITAJTE JOŠ: Severina našla Igoru TAJNE PORUKE! ODLEPILA što je VARA!


Porodica Ražnatović ima izuzetno poverenje u doktora Proročića, kao i ogromno poštovanje. Ceca nikada nije krila da je uz pomoć medicine prvi put ostala u drugom stanju.
– Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, jer sam više od svega želela da dobijem dete – izjavila je Ceca jednom prilikom.


SCANDAL!INSTAGRAM