Teodora Džehverović nedavno se u javnosti pojavila sa novim, većim grudima, posle čega je otvoreno priznala da je ugradila silikone. Ova seksi plavuša ne krije da se uplašila zbog operacije koju je imala, ali kaže da je odmah nastavila da radi punom parom. Dok je vežbala koreografije i spremala se za nastupe i promociju novog albuma, proćaskali smo sa Teodorom koja je kao i uvek bila raspoložena.

Pevačica je otvoreno pričala o silikonima i priznala da je novim izgledom prezadovoljna, te da je sve baš onako kako je želela.

– Bojala sam se kako će organizam da prihvati, kakav će oblik ispasti. Svi su mi govorili da ne preteram, ali znala sam koliko radim i šta želim. Imam i sad neki jači brus koji mora sve to da drži, jer imam trening. Ja sam prezadovoljna, sve je baš onako kako sam želela – priznaje Teodora za Telegraf.

Ona kaže kako je Anđelo, njen bivši dečko, obavešten o svemu.

– Nije komentarisao moje grudi. Naravno da je bio obavešten i naravno da se i on uprašio, to je operacija. Mislim da mu je ok, nisam ga iskreno pitala, ali mislim da mu je ok ( ono što vidi sa strane).

Teodora je otkrila da je balada “Gade” Anđelov favorit sa njenog albuma prvenca, koji će večeras, 7. marta, predstaviti publici.

Teodora Džehverović isprozivala kolege: “Moji storiji se gledaju više od njihovih spotova!”


scandal!printscreen