Pevačica Ivana Krunić rasplakala se jer je dobila brutalne kritike od strane svog menadžera Gorana Novakovića zbog veze sa Banetom Čolakom!

On se sada opet oglasio i rekao svoje viđenje cele situacije.

– Krivo mi je, ali je bolje da plače sada nego kada izađe iz „Zadruge“ i kada vidi do čega je dovela njena veza sa Čolakom – rekao je Goran za nemazabranjenih.rs.

– Ja se nikome ne mešam u emotivni život, ali ovo ja vidim kao njegovu manipulaciju Ivanom. Jednostavno, on nije momak za nju. Ona je tu žrtveno jagnje. Ivana je jedna divna osoba, odgovorna, pozitivna, nasmejana osoba. Ja nju gledam kao da mi je sestra. I ona to sama zna. Ali kada pravi s****, isto tako sam za to da je isprozivam – rekao je Goran za portal Nema zabranjenih i dodao:

– Dosta ljudi su joj ukazivali da taj momak nije za nju, ali ona se jednostavno zaljubila i ne vidi greške. Njena porodica su divni ljudi, njen bivši momak je isto odličan momak, ali po meni, ovo je njen pogrešan korak u životu.

Kupite SCANDAL! Porodična osveta preko Dejana i Davida: VELIKO ZLO VRAĆAJU IM PREKO ANE I DALILE! Šta se stvarno dešava između KARLEUŠE I VRANJEŠA! (VIDEO)


scandal!printscreen