Najtiražniji benda balkanskog prostora “Miligram” snimio je dva visokobudžetna spota za nove pesme “Amanet” i “Pogrešna noć” u sklopu najave za njihov novi albuma koji izlazi početkom sledeće godine.

Set od 300 ljudi pod dirigentskom palicom reditelja Ljubbe i Toxic produkcije ličio je vise na holivudsko snimanje nego da se dešava upravo kod nas u Beogradu i Novom Sadu. Dve filmske priče po scenariju Milija, Cobyja i Vuka Protića koje obe završavaju na koncertu “Miligrama” su jedan od najzahtevnijih zadataka u domaćoj produkciji video klipova.

Glavne uloge su dodeljene mladim talentovanim glumcima Dunji Stojanović i Draganu Sekuliću koji kroz niz maleroznih situacija na petak 13. završavaju na koncertu “Miligrama” i pronalaze ljubav svog života.

Pesme “Amanet” i “Pogrešna noć” biće predstavljene 28. novembra na “Miligram Tv” Jutjub kanalu kao i na oficijalnom Facebook i Instagram profilu, zamišljene tako da predstavljaju novi muzički pravac na području Balkana koji će Mili da promoviše kroz spoj najnovijih bitova i elektronike uz zvuke gajdi i trubača.

Ovaj novogodišnji poklon takozvanog srpskog muzičkog čuda “Miligrama” od dve pesme, trebalo bi da ulepša novogodišnju noć i kako Mili u šali kaže u uputstvima za upotrebu: “Najbolje ih je puštati jednu za drugom “.

Miligram se sprema da premijerno u klubu Kasina u četvrtak 30.novembra i otpeva uživo ove nove pesme.

Novi Miligram grmi u novembru


scandal!promo