Bora Drljača napustio je pre dva dana bolnicu, gde je tri nedelje boravio zbog zdravstvenih problema i komplikacija koje su se pojavile nakon operacije.

Uvedene su mere povodom korona virusa po kojima građani stariji od 65 godina ne smeju da napuštaju svoj dom kako bi sačuvali svoje zdravlje. Ova odredba se odnosi i na Boru, te on za vreme vanrednog stanja neće moći da putuje i peva kako je planirao.

Milici Todorović ni korona ne može ništa! Pevačica u lajvu nasmejala fanove do suza!

“Kija mi je uništila život, imam dokaze, šalje fanove da me sabotiraju…” Luna kroz suze priznala da nije imala šta da jede i da je Miljković izdržavao!

Nakon vesti da je Luka Jović pobegao iz karantina, oglasila se Sofija Milošević! “Ne izlazim iz stana, u izolaciji sam!”

Bora Drljača je progovorio kako se oseća nakon izlaska iz bolnice.

– Odlično se osećam. Izašao sam iz bolnice, sve je u redu. Ponovo je stari vuk tu, ali zbog korona virusa moram biti u kući. Ja sam navikao da u kući samo prespavam. Stalno negde idem. Ovo je sve luda kuća. Mnogi prijatelji me zovu, novinari takođe da gostujem po televizijama, ali nisam hteo jer se čuvam. Vodim računa i pridržavam se uputstava koje mi je lekar dao. Redovno pratim vesti i verujem da ćemo uspeti da pobedimo ovaj virus – poručuje Drljača za Kurir.


ScandalYoutube Printscreen