Nakon što je juče u medijima isplivala fotografija bivše voditeljke, sadašnje učesnice rijaliti show programa “Parovi” na kojoj lupa po guzi svoju cimerku koja je u gaćicama Slađana Petrušić je još jednom pokazala svoje lezbo afinitete.

Petrušićevu mnogi karakterišu kao muškobanjastu a ona nikada nije javno progovorila o svojoj seksualnosti no bila je poznata po navodnim vezama sa muškarcima ali ni to nije nikada potvrđeno te se stoga ovakve fotografije ali i snimci mogu u nedogled komentarisati.

Naime, protekle večeri u vili “Parova” hrvatica je ni manje ni više seksualno napastvovala Slađu Petrović, majku Izabele Alijoski.

Ona je tako pred milionima gledalaca, povukla Petrovićevu sa stolice na kojoj je ova sedela i počela da joj mesi guzove da bi joj na kraju zavukla prst u d*pe.

Uplašena ali i uznemirena majka odrasle devojke se izmigoljila i kroz neprijatan osmeh se udaljila od Petrušićeve koja je počela da se smeje histerično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!printscreen