Brenin tim je i ovoga puta rešio da svim obožavaocima naše folk dive koji su rođeni kada i ona 20. oktobra omogući – besplatne karte. Potrebno je samo da se na vreme sa ličnim dokumentima dođe na prodajna mesta i po utvrđivanju tačnosti datuma rođenja, rođendanci će dobiti svoje karte.

Kada smo kod dva spektakla u Areni ono što smo saznali iz Breninog tima koji radi na projektu “Hajde da se volimo u Areni” postojaće čak dve bine, pista od 22 metra, a Sky produkcija potrudiće se da ovo bude nešto što vizuelno muzičko scenski Beograd do sada nije video. Na šuškanja da je ovo oproštajni koncert Lepe Brene, pevačica nam je samo kratko rekla:

“Koncerte ovog tipa radim na šest do sedam godina i ne mogu da garantujem da ću moći da radim ovakve spektakle tamo negde 2025. godine. Ovo je ipak prezahtevan format. Trenutno u timu imamo preko 150 ljudi koji rade svako u svom segmentu delovanja i zaista ćemo se potruditi da ovo bude nešto fanstastično.”

Da podsetimo, najpopularnija regionalna pevačica ikada je psoel prve Arene koja je planula, zakazala još jedan koncert 21. oktobra u najvećoj dvorani u Beogradu kojom će proslaviti 35 godina rada na estradi.

U susret koncertima u Areni: Brena obišla Sigurnu kuću u Beogradu


scandal!Andreja Damnjanović/Promo