Frontmen grupe Luna, Čeda Čvorak, više puta je bio tema razgovora u Zadruzi, a među onima koji su ga pominjali je i pevačica Ivana Krunić, sa kojom je nekada sarađivao.

Priče da je Ivana varala Čedinog sina dok su bili u vezi, navodi se kao jedan od razloga zbog kog je Krunićeva napustila muzičku grupu. Nakon svih priča, Čega je odlučio da progovori pred kamerom.

Iako su mnogi iznosili različite tvrdnje o njemu, Čeda je rešio da se i dalje ne upliće u rasprave budući da nije učesnik rijalitija.

– Štuca mi se! Previše sam spominjan, i to uglavnom u negativnom kontekstu, zato što nisam učesnik. Ako ima neki problem to se reši u četiri oka ili na sudu, sve što su pričali, ništa nije istina! Ja ne znam šta su namere ljudi, koja je namera tog nekog ko uđe unutra i služi se sredstvima koja nisu regularna. Bilo je i drugih, koji su govorili i negativnije o meni, takvi majmuni su me uzimali u usta. Ljudi su koristili negativne konotacije, kao da oni nešto znaju, a Ivana kao Ivana, davno je otišla iz grupe, zna šta sme, a šta ne sme po ugovornim obavezama. Igra se tamo – ispričao je Čeda, a piše Espreso.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!instagram