Drvo mudrosti pozvalo je Aleksandru Subotić u Rajski vrt i saopštilo joj da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli vezu.

Ana i David posvađali su se sinoć nakon što je Koraćeva videla da se njen dečko smeškao svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić.

Aleksandra je bila šokirana kada je to čula.

– Raskinuli? Ja nisam znala da su raskinuli, totalno sam neobaveštena. Pa ne znam, Ana kaže da je ona neko koga ništa ne pogađa. Iskreno Drvo, Ana je svesna šta je uradila, svesna je da smo mi te dve godine bili zajedno. Koliko god ona glumila da nju ništa ne dotiče, veruj mi Drvo to je sve maska. Ja sam se nalazila u njenoj poziciji, za lopova su svi lopovi. Ne znam zašto su raskinuli, ali joj nije ni najmanje svejedno. Meni je njihova veza smešna. Kad je njihova veza u pitanju, njih dvoje, ja ne znam da li oni mogu da pričaju normalno. Mislim da sve što se temelji na laži, ne može da uspe. David će tek krenuti da puca. Prema ovakvom Davidu nemam emocije, ne da mi ne treba, nego bih sama sebi pljunula u facu kada bih nešto želela sa njim. A što se tiče osvetničkog duha, imam ja to malo što je meni drago kad se njih dvoje posvađaju, ali može da se vidi da ja ne dozvoljvam ni svojoj majci da ide previše – ispričala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić donela važnu životnu odluku! Ništa više neće biti kao pre!


scandal!instagram