Dalila Dragojević i Mlađan Jovanović su ranije bili nerazdvojni, pa su tako i krenule priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva. Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Dalila je imala zadatak da objasni šta se to zapravo dešavalo među njima i da li su nekada bili zajedno.

– Jeste, Mlađa mi je bivši momak, sreli smo se u Zadruzi nakon nekoliko godina… – ironično je odgovorila Dalila, a onda je otkrila da li je zaista imala nešto sa cimerom iz Bele kuće.

– Mlađa nikada nije bio moj dečko, nikada ništa nismo imali. Bili smo drugari, i to je to. O našem odnosu se priča zato što smo se družili. Dopadao mi se kao osoba. Mlađa i ja smo zaratili zbog jedne treće osobe. Ja sam tada bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, nisam bila sa Dejanom. Imali smo komunikaciju, čestitao mi je svadbu i posle mi je slao poruke. Ja sam ga otpratila, jer prelazi neke granice normale. Nismo bili u vezi – govorila je Dalila.

– Ja sa Dalilom nikada nisam bio. Ja se jesam sviđao Dalili, zbližili smo se. U tom trenutku sam imao devojku, ali ne mogu da kažem da mi nije prijala. Nisam bio u fazonu da prevarim devojku, nikada nismo bili zajedno. Moj drugar je njoj posle slao poruke preko Instagrama – rekao je Mlađa.

 

DALILA NAPRAVILA DRAMU JUČE OKO SATA, A NIKO GA NIJE NI DIRNUO! nalazio se ispod DUŠEKA, a ovo je njeno OPRAVDANJE


scandal!printscreen