Jedni od najintrigantijih učesnika “Zadruge 3” su svakako Dalila i Dejan Dragojević zbog zamršenih porodičnih odnosa, a Dalila je i ranije bila deo raznih skandala.

Mnogi su u vezi sa njenim bivšim dečkom Mladenom Vuletićem, pobednikom sedme sezone rijalitija “Parovi”.

Naime, Dalilu je ovdašnja javnost upoznala kada je postala učesnica “Parova 4” 2015. godine. Tokom učešća u ovom rijalitiju uplovila je u romansu sa Vuletićem koja je bila veoma burna. Njihovu vezu pratile su ogromne svađe, ali i fizički sukobi. Jednom prilikom je Mladen Dalili udario šamar, ali to nije bio jedini njihov incident.

Nakon “Parova 4” Mladen je u leto 2016. godine ušao u rijaliti šou “Maldivi”, a onda ga je tamo posetila Dalila. Njihova svađa prerasla je u tuču, a o tom sukobu se i dan danas prepričava.

 

Iako je Mladen verio Dalilu, njih dvoje su krajem te godine raskinuli, a Mladen je za medije pričao da su raskinuli, jer mu je smetalo njeno ponašanje.

Godinu dana kasnije izjavio je da se nikada ne bi pomirio sa njom.

– Ne, nikada! Ali baš nikada jer to je bila propast! Nismo mi bili srećni, često smo se svađali, i oko najmanje sitnice, nije ni meni ni njoj bilo lako u toj vezi i oboje smo toga svesni. Ona sada ima vezu, kao i ja, mi smo kao par ispričana priča! – rekao je on 2017. godine i otkrio kakva je Dragojevićeva u krevetu.

– Više puta sam rekao da je u krevetu fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo pravo. Samo se toga i sećam! Mala zna znanje! – otkrio je popularni Crnogorac za “Star”.

 

DALILA STRAŠNO PONIZILA TOMOVIĆA (VIDEO)


scandal!printscreen