Danijel Kajmakoski, učesnik treće sezone šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”, izazvao je skandal nezapamćenih razmera kada je pozirao tako da je ukrstio ruke u simbol albanskog dvoglavog orla, odnosno simbol “velike Albanije”.

Kada je ova fotografija dospela do javnosti, pevač se našao na stubu srama, te se sada oglasio ovim povodom.

– Izvinjavam se celoj Srbiji i svim njenim građanima koji su povređeni mojim gestom. To mi nikako nije bila namera, slučajno sam stavio ruke tako da je na slici izgledalo kao da podržavam “veliku Albaniju”, ali ja volim Srbiju, to je zemlja u kojoj sam se proslavio i u kojoj imam dosta prijatelja. Svi koji me poznaju znaju da sam poslednji koji bi podržao taj zločinački projekat koji ugrožava i Srbiju i moju Makedoniju – izjavio je Daniel za Informer.

– Sramota me je što sam dozvolio da budem izmanipulisan i uslikan tako da ispada da promovišem veliko zlo. Ja sam patriota i pravoslavac i mislim da su Srbi i Makedonci dva najbliža naroda na Balkanu – dodao je Kajmakoski.

– Pozirao sam tako da bih pokazao da imam nalakirane nokte, na jednoj slici sam stavio ruke u pogrešan položaj. Kada sam video šta su ljudi pomislili da propagiram, bio sam u šoku, plakao sam…

Ovim povodom oglasio se i njegov kolega iz spomenutog šou-programa – Nenad Knežević Knez.

– On je pravoslavni Makedonac, veći deo života je proveo u Beču, a sada živi u Nišu. Na probi je baš bio deprimiran zbog svega. Rekao mi je da nije to namerno uradio i da je nasankan.

 

Kupite NOVI BROJ MAGAZINA VIP! Sinovi SE ODREKLI MILOŠA BOJANIĆA! OTKRIVAMO SA KIM JE SPAVALA MILJANA I ČIJE JE DETE! Nada Obrić: Kada sam KLINIČKI UMRLA VIDELA SAM RAJ! (VIDEO)


scandal!instagram