Malo je falilo da Dara Bubamra ne krene za Beograd avionom nakon nastupa u Cirihu i to zbog šopinga.

Dara je pred let za Beograd rešila da se počasti, te je u fri-šopu pazarila novi par “versaće” naočara. Ali u tome ne bi bilo ništa čudno da zbog toga pevačica umalo nije zakasnila na avion i naterala ostale putnike da je čekaju!

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Đus ošamario sestru pa je udario u stomak? Isplivali detalji – sledi saslušanje repera!

Bomba vest – MILJANA SE VRAĆA U RIJALITI! Staje pred kamere sa malim Željkom!

– Dara Bubamara se šetala po radnjama na aerodromu u nameri da ubije vreme pre poletanja aviona. Ali kako to obično biva, brzo se zanela i zaboravila gde je – priča izvor koji se našao u istom avionu kao i pevačica.

– Prvo je obišla sve radnje sa kozmetikom, a potom se prebacila na one sa naočarima. Dugo se zadržala u “versaće” radnji i u njoj je probala skoro svaki par naočara. A i kada je našla ono što joj odgovara, Dara je samo nastavila da šopinguje, i ako su u tom trenutku počeli da pozivaju putnike za njen let – priča izvor i objašnjava da se pevačica na to nije obazirala.

https://www.instagram.com/p/B8JXMHxJIDZ/

– Kada su se svi putnici ukrcali, od nje nije bilo ni traga ni glasa. U jednom trenutku putnici su počeli da se bune i baš kada je situacija pretila da postane neprijatna, Dara Bubamara je ušla u avion. Poslednja se ukrcala na let! Uletela je zadihana sa nekoliko kesa u ruci, jedva je stigla da plati sve što je pokupovala i nije se obazirala na to što je kasnila, niti što je ostale putnike naterala da je čekaju – rekao je izvor za Alo.

Inače, nakon sletanja na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” pevačica se pohvalila novimj naočarima. Budući da je sama teglila kofere do automobila, očigledno je da Dara više nema muškarca pored sebe koji bi to umesto nje uradio. No, da joj fizički rad ne pada teško, dokazala je kada je u gepek automobila sama ubacila kofer i odvezla se u nepoznatom pravcu.


ScandalScandal, Instagram