Pevač Darko Lazić izbacio je nedavno pesmu pod nazivom “Majko”, koja se već uveliko sluša, te je kako kaže zbog toga primetio da su neke kolege ljubomorne na njegov uspeh. Pevač za Srpski telegraf takođe tvrdi da je nakon nesreće video je ko su mu pravi, a ko lažni prijatelji. On kaže da su mnogi sa estrade sumnjali u to da će on opet zapevati, ali kako i sam kaže, sada im je zapušio usta.

– Pesma je zaista dobra i to ne kažem ja, već o tome govore pregledi, siguran sam da će je brzo pevati i po klubovima. Mnoge kolege su mi čestitale, naravno, ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam preminuo i ispod zemlje pošto sam sada mnogima opet konkurencija – kaže Darko i objašnjava kako ga nerviraju priče da je novu pesmu posvetio bivšoj ženi Ani Sević.

– Pesmu “Majko” nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. To su, bre, nebuloze. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da smo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, tj. odavno nije deo mog života i glupo je da pričamo bilo šta vezano za nju – rekao je Lazić.

Naime, reči Darkove pesme umnogome podsećaju na nedavna dešavanja u njegovom životu, a kako su mediji često navodili da se njegova majka uvek protivila njegovoj vezi s Anom, a ni tokom njihovog braka nije bilo ništa bolje, on joj u pesmi priznaje da je bila u pravu, te da ga je svaka njena suza stigla. Folk pevač je i spot za ovu autobiografsku numeru uradio s elementima iz stvarnog života jer se u njemu smenjuju slike saobraćajne nesreće, koju je nedavno preživeo, a mnogi su primetili da devojka u spotu u pojedinim kadrovima neodoljivo podseća na Sevićku. On na kraju priznaje i da “za njegovu tugu nema leka jer je ona kraj drugog čoveka”, što se takođe podudara sa stvarnošću s obzirom na to da je njegova bivša draga srećna pored crnogorskog biznismena Danijela Nedeljkovića.

Pošto će Darko uskoro drugi put postati otac, pitali smo ga da li se najzad skrasio i uozbiljio. Njegova verenica Marina je u poodmakloj trudnoći i više puta je naglašavala da se pevač malo opustio otkako se oporavio.

– Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno sada je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi – kaže Darko i napominje da više nema poroka, samo ponekad drmne jednu rakiju, kojoj ne može da odoli:

– Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno sada je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi – kaže Darko i napominje da više nema poroka, samo ponekad drmne jednu rakiju, kojoj ne može da odoli.

Ana Sević posle RAZVODA upuitila JASNU poruku!


scandal!Ivan Vučićević