Pevač Darko Lazić je nakon strašne saobraćajne nesreće, operisan dva puta.

Prvo mu je izvađena slezina, operisana mu je butna kost i ugrađen veštački kuk. Oporavak će trajati najmanje pola godine.

Međutim, ono čega Darko nije svestan jeste da će, nakon izlaska iz bolnice, morati u zatvor, jer je svojom krivicom, i nepoštovanjem zakona, ugrozio svoj život.

Kobne noći kada je sleto sa puta Lazić je vozio nepropisnom brzinom od 150 kilometara na čas zbog čega će dobiti 4 kaznena poena i moraće da plati kaznu od 10 do 20.000 dinara. Da stvar bude gora, on je vozio bez vozačke dozvole, što mu donosi još 14 kaznenih poena. Međutim, to nije sve, njega čeka i novčana kazna od 100 do 120.000 dinara ili 15 do 60 dana zatvora. Darko nema mogućnost sporazumnog priznanja krivice jer ima više od dve prekršajne prijave– objašnjava  izvor i dodaje:

Darko od 2013. godine ima evidentirano oko 12 prekršajnih prijava i sve su uglavnom slične. Poslednjih pet godina gotovo da je sve vreme vozio, a da mu je pri tom bila oduzeta vozačka dozvola. Većina prekršaja je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kada je saobraćaj u pitanju. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozio i bez adekvatne dozvole. Njegov policijski dosije kada su prekršajne prijave u pitanju dovoljno govori o tome da je reč o nesavesnom vozaču, koji je na kraju sebi ugrozio život ne poštujući propise.

Neke od Darkovih prijava su zastarele jer ga organi reda uglavnom nisu našli na adresi koju je prijavio u Brestaču.


ScandalIvan Vučićević