Davidova majka Biljana Dragojević kaže da joj je više muka od rijalitija i da ne može da gleda kako Aleksandra napada njenog sina.

– Mnogo je napeto, David se nervira, puca. On nije od onih što se prepucavaju i svađaju, drži sve u sebi, ali vidim da mu je dosta. Aleksandru ne mogu da prepoznam, nije bila takva napolju, sad za svaku sitnicu puca, histeriše, napada ga. Ljubomora, sujeta, zatvoren prostor, svega tu ima, ali je Aleksandra prešla sve granice. Ne znam šta bi mogla gore da mu uradi od ovoga što radi! – kaže Biljana, doajući da nema šanse da David započne romansu sa Lunom.

Davidovi prijatelji kažu da bi njemu bilo najpametnije da po svaku cenu izađe z rijalitija i da zbriše u Ameriku, daleko i od Aleksandre i od Lune.

– Aleksandra ga urniše. Infarkt će ga strefiti zbog nje! To nijedan muškarac ne bi trpeo! Nikom nije jasno šta više hoće od njega. Pa trebalo bi da mu bude zahvalna kao nikome, i njemu i njegovoj majci koja pazi njeno dete! Na senku ne bi smela da mu stane, a kamoli da ga stalno napada! – kaže iznervirano Davidov drug.

Međutim, Davidova majka kaže da nema šanse da njen sin ostavi Aleksandru i zbriše u Ameriku tek tako.

– Nema šanse da Aleksandru sa detetom ostavi tek tako. Nije on fazonu da pobegne, sigurno. Bilo bi nečovečno da joj okrene leđa. Da li će ostati zajedno posle ovoga, ne znam. Život je toliko nepredvidiv da je nemoguće prognozirati bilo šta. A Aleksandra treba da bude srećna i opuštena jer je dete ostavila u sigurnim rukama. Treba da bude mirna i zbog Davida i zbog deteta – kaže Biljana.

Aleksandra je dodatno poludela i zbog vesti da njen otac Karađorđe ima novu ljubav, majku Mine Vrbaški.

– Karađorđe se samo smeška na sve što se dešava. Kaže – sve je to rijaliti. A meni uopšte nije smešno, već strašno. Ne znam, Aleksandra je ranije pričala da je svaki put kada se u životu njenog oca pojavi neka devojka, ona gledala kako to da rasturi. Sad je starija, činilo mi se da je počela drugačije da razmišlja, ali izgleda da sam se prevarila – zaključuje Davidova majka.

Davidova majka poručila Aleksandri: Debela si i razmažena!


scandal!Instagram