Pre nekoliko nedelja Luna Đogani i Marko Miljković bili su u poseti njegovoj majci Nedi u Brusu.

Svekrva je ugostila snajku na bogatom ručku, lepo su ćaskali, smejali se, šalili, a onda je, kako izvor navodi, usledio šok za Đoganijevu!

Naime, gospođa Neda ju je upozorila da joj je bolje da se kloni Marka, jer ima predispozicije da skrene s pameti posle pedesete godine.

“Mnogo im je bilo lepo na tom ručku, baš onako porodično i intimno. Međutim, Neda voli da se šali, pa je u jednom momentu počela da zeza snajku. Rekla joj je: “Lepa moja, ti si mnogo dobra, samo ne znam šta će ti moj Marko. Kod nas ti je u familiji oduvek muškarce pratilo neko kao prokletstvo. Svi pošandrcaju posle pedesete godine. To im je u krvi i genima. Ako ćeš mene da poslušaš bolje ti je da se okaneš Marka. Mlada si, život je pred tobom, što ti to treba da se patiš sa njim posle kad ga te bube napadnu. Nemoj sebi da natovariš muku na vrat. Znaš kako povilene posle pedesete, kao da neki đavo uđe u njih. I tako je bilo sa svim muškarcima u našoj porodici, niko ne garantuje da će i moj Marko da pošandrca, ljubi ga majka! Ima jedan njegov stric, nije rođeni, ali mu je krvno srodstvo. On je i na psihijatriji završio, pa ti vidi šta može da ti se desi”, smejala se Neda, a Luna je gledala u čudu, saznaje SCANDAL!

“Luna nije bila sigurna da li se Neda samo šali ili je ipak pomalo ozbiljna. Onako se i ona smeškala, ali je uhvatila frka”, dodaje naš izvor.

Opširnije o ovome čitajte u novom broju tabloida SCANDAL!

Kupite SCANDAL! SKANDAL VEKA Rada Manojlović: OVA PEVAČICA MI JE RASTURILA VEZU SA HARISOM! Svi detalji SKANDALOZNOG RUČKA U BRUSU! JELENINA BURMA krije tajnu ubistva! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević, printscreen