Poznata voditeljka Dea Đurđević jutros je u radnoj atmosferi proslavila rođendan u emisiji “Novo jutro” na Televiziji Pink, u kojoj joj je jedan od gostiju bio i ministar inostranih poslova Ivica Dačić.

“Gde nam je poklon, molim vas? Ja sam doneo poklon, ako mi ga nisu ukrali usput”, upitao je režiju ministar već u prvom minutu svog jutrošnjeg gostovanja, a dok je čekao da poklon unesu u studio, lepoj voditeljki je priznao o čemu je reč.

“Pošto si ti taj znak u horoskopu, ja sam ti kupio raka”, rekao je ministar, što je lepu voditeljku ostavilo bez teksta.

Kada je videla kakvo joj je rođendansko iznenađenje priredio ministar, voditeljka je ustala i zvahalila mu se pred svima, a potom istakla koliko ju je oduševila njegova kreativnost.

“Stvarno sam dobila raka, pa čekajte, ja moram sad, pošto smo mi na ti, ja moram sad da te izljubim. Onda će rak morati da se zove Ivica. Ovo je najoriginalniji rođendanski poklon ikada”, kazala je ona oduševljeno.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

ZBOG MLADENA JE OSTAVILA VERENIKA, a sada je Dea Đurđević progovorila o svadbi sa kolegom koji je 20 GODINA STARIJI od nje!


scandal!printscreen