Popularna TV voditeljka Dea Đurđević nedavno je bila gošća emisije “Premijera”.

Intervju je održan u automobilu, a Dea je istakla da poštuje saobraćajne propise, Takođe,  priznala je da joj se ponekad omakne neki prestup, ali da njen izabranik Mladen Mijatović to gotovo nikada ne čini.

On vozi pažljivije od mene, ozbiljno vam kažem. Mladen vozi “ful”, po propisima, ja umem nekad malo da zgazim više, pa mi on kaže:”Vidim!” – kaže Dea i otkriva da se,ne trudi da šarmira saobraćajce, niti zove dečka upomoć, već kaznu jednostavno sama plati.

Tačno bi me ubio kad bih se izvlačila! Bilo bi:”Nemoj da me blamiraš, ženo”, i onda se trudim, znaš kako sam fina i dobra. Sramota me je zaista da ga izblamiram, da bude kao – zove za svoju devojku… Bezveze je baš – objasnila je ona.

Kada su priznali da su u vezi, Dea i Mladen naišli su na negativne komentare koji se tiču razlike u godinama. Naime, Mladen je 20 godina stariji od svoje izabranice…

 

Meni je to malo malograđanski, ako to nije previše uvredljivo za one koji misle da je razlika u godinama problem. Zreli smo ljudi, nemam ja 15, a on 40, pa da je problem. Svoji smo ljudi, završili fakultete, zaposlili, zaljubili se… Što da ne – objasnila je voditeljka.

ZBOG MLADENA JE OSTAVILA VERENIKA, a sada je Dea Đurđević progovorila o svadbi sa kolegom koji je 20 GODINA STARIJI od nje!


ScandalIvan Vučićević