Bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson je tokom svog devetomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu ,,Zadruzi” bio izložen mnogobrojnim skandalima, naročito nakon mnogobrojnih veza koje je ostvario sa Anđelom VešticomJelenom KrunićAndrijanom Radonjić Minom Vrbaški.

Međutim, reper je Belu kućuipak napustio sa Pinkovom zvezdom, Andrijanom ali je njihova veza u spoljnom svetu ubrzo doživela i krah, a spekulisalo se da je najveći uticaj na njihov odnos imala upravo Mina koja ga je noćima zvala i činila sve da se njena priča sa Đeksonom nastavi.

Iako je Đekson bio prepoznatljiv kao zavodnik i osoba koja se poigrava ženskim osećanjima, Lepi Mića odlučio je da stane na put njegovom lažnom predstavljanju i progovori pravu istinu. On se pre nekoliko dana u emisiji,,Zadruga – narod pita” uključio u uživo program i otkrio da je Đekson navodno gej.

“Đekson je gej. Ja znam ko mu je dečko… Zove se Isailo i prodaje suvenire u Knez Mihajlovoj, zato priča da je… Zato mu veze traje kratko i pravi veštačku frku da bi raskinuo. Lažni žigolo”, pročitao je Darko poruku Lepog Miće u emisiji.

Nakon ovog skandala koji je brzinom svetlosti dopreo do svih medija, novinari sa portala Pink.rs došli su i do prepiske Đeksona sa njegovim navodnim dečkom iz Hrvatske. Po porukama se može primetiti da su njih dvojica u prisnim odnosima, kao i po emotikonima u obliku srca.

“Hej, žao mi je, ali danas nikako neću stić! Imam neke obaveze”, napisao je on Đeksonu.

“Ma, sve kul, opušteno! Nadao sam se da ćeš ipak moći. Baš mi fali…. ha ha”, odgovorio mu je Đekson.

“Riješit će se i to. Čim budem mogao doći u BG”, nastavio je dopisivanje sa zadrugarom.

“Kao prošli put a? Ha ha kidanje batice”, rekao je Đekson.

“Kako poželiš ;)”, odgovorio mu je on.

“To volim ćut, ajde čujemo se”, napisao je Đekson.

NOVA GEJ AFERA DRMA SRBIJU! Đekson ima dečka koji radi u KNEZU i prodaje SUVENIRE!


scandal!printscreen