Pre nekoliko dana u toku pregleda nedeljnih snimaka, Aleksandra Subotić je morala da objasni zašto je kritikovala Marka Miljkovića i Lunu Đogani, kao i njihovu vezu.

Nju je prekinula Marija Kulić, koja je rekla da je Aleksandra ušla u rijaliti ponovo s instrukcijama produkcije i kako je dobila jasan zadatak šta treba da radi. Takođe, Marija je dovela u pitanje Aleksandrine priče o novom dečku.

Podsećamo da je Aleksandra odmah nakon ponovnog ulaska u Zadrugu, dok je još bila tužna zbog Davida i Ane, u razgovoru s Marijanom Zonjić priznala da je bila na večeri sa izvesnim biznismenom koji joj se udvarao, ali da je ona bila rezervisana i da joj to ništa nije značilo.

Ali ona sada vrti drugu priču, kako ima dečka, kako je zaljubljena, pa je tako  sinoć na žurci kada je igrala slala je srca, pretpostavljamo potencijalnom ili sadašnjem dečku.

Zbunjujuće je to što je Aleksandra ušla kao slobodna devojka, koja je imala udvarača, ali se prema njenoj priči nije u njega zaljubila. Sada pak ima momka, zaljubljena je i šalje ljubav.

Kako je Subotićeva uspela da se zaljubi u rijalitiju u muškarca koji nije prisutan zasad je misterija.


scandalIvan Vučićević