Darko Lazić i Ana Sević zvanično su se zakonski razveli, i to 16. maja. Uprkos svim nagađanjima, njih dvoje su se veoma prijateljski rastali, anakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće, gde smo ih tada zatekli vidno raspoložene. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu – počeo je Darko i nastavio:

O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata – ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo – kaže Darko.

Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! – kaže pevač.

Hronologija razvoda izgleda ovako:

– Par je u januaru 2018. godine izdao saopštenje da se razvodi
– Iste godine predali su papire za brakorazvodnu parnicu
– Ana je ubrzo poželela da povuče papire za razvod i pokuša pomirenje, ali je Darko odbijao
– Do konačnog razvoda došlo je tek nakon što su uspeli da se dogovore o starateljstvu nad ćerkom
– Ćerka će živeti s majkom, a svaki drugi vikend provodiće sa ocem
– Pitanje imovine su rešili tako što je Lazić ostavio bivšoj supruzi stan vredan 300.000 evra


scandalIvan Vučićević