Dijamanti bend, koji je na terenu poznat po odličnoj zabavi i atmosferi, nedavno je snimio novu pesmu pod nazivom “Žao mi je”, koja je pripadala Aci Pejoviću. Uprkos tome što je folker uradio demo snimak u studiju kod Damira Handanovića, čiji je tekst napisala Marina Tucaković, numera je na kraju završila kod aktuelnog muškog sastava.

Luna ostala bez automobila u centru Beograda! Vozila u suprotnom smeru, a onda….

Đani konačno javno priznao da je VARAO ženu! Pokušao da sakrije AFERE SA PEVAČICAMA, pa uhvaćen u laži!

Marina Tucaković nije štedela Anu Nikolić: “Ceo život si guska!”

– Pejović je uradio nekoliko pesama, koje još uvek nije izdao. Za ovu je bio posebno zagrejan, međutim ipak je iz nepoznatih razloga odustao od nje. Verovatno mu nije legla jer se malo razlikuje od njegovog muzičkog stila. Nakon toga numeru su čuli Dijamanti benda Dejan, kupili i snimili – otkriva naš izvor.

https://www.instagram.com/p/BvmpRndH1UI/

Singl je za samo mesec dana na Jutjubu zaradilo preko tri miliona pregleda, a samim tim je i pobrao srca publike širom Balkana.

– Ne želimo ništa da govorimo, već samo da se dokažemo radom i materijalom koji nudimo. Za sada smo prezadovoljni kako nam ide karijera, traženi smo i voljeni od strane publike. Na kraju krajeva, to nam je cilj. Čuli smo da je Pejović trebao da snimi pesmu, ali ipak smo je mi uzeli. Marina i Damir su maheri u svom poslu i naš provereni tim nikad ne menjamo – rekli su članovi poznatog sastava.


SvetYoutube Printscreen/Dijamanti Bend Oficijalni kanal