Iako je od malih nogu želela da bude pevačica, svoju prvu platu nije zaradila s mikrofonom u ruci, već radom u štampariji, i to u Švajcarskoj, gde joj živi otac.

IMALA JE OBIČAN POSAO!

Milica Pavlović danas važi za jednu od najangažovanijih pevačica. Novac koji zaradi uglavnom ulaže u karijeru, ali je uspela da ostvari jedan od svojih životnih ciljeva – da kupi stan u Beogradu. Ali nije uvek bilo tako.

Pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, poznata pevačica radila je u štampariji, u Švajcarskoj, gde joj živi otac. Kako sama navodi, taj posao bio veoma naporan, ali  je sve izdržala zbog dobre plate.

https://www.instagram.com/p/B_aNHjCJpSy/

„Moj prvi posao bio je i jedini posao a da nije pevanje. Radila sam u jednoj u štampariji u Švajcarskoj. Na početku sam radila najteže poslove. Prenosila sam kutije, lepila nalepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate sam baki i deki renovirala kuhinju”, ispričala je Milica i dodala:

„I danas bih mogla da se bavim tim poslom jer je dobro plaćen i zaista sam ga dobro obavljala, ali verovatno se ne bih zadržala na duže staze u štampariji”, rekla je pevačica

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević