Viola S. (39), sestra od ujaka repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedelju policiji da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, Đus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima.

–  Reperova sestra je u nedelju došla u policijsku stanicu u Mirijevu i prijavila da je bila žrtva nasilja. Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Đusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gde su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, Đus ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak –  potvrdio je izvor.

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

BEKSTVO IZ ZADRUGE PREKO KROVA! Obezbeđenje hitno reagovalo – DRAMA u Beloj kući! Isplivao necenzurisan snimak!

Dodaje joj gaćice, dok ona leži GOLA! Šopićka i Karić imali vrelu akciju u hotelu? (VIDEO)

Prema njegovim rečima, sestra je Đusa prijavila u stanici u Mirijevu, jer živi u ovom naselju.

– On bi sutra trebalo da bude saslušan, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta krivična prijava ili ne – kaže sagovornik i dodaje da Viola S. posle fizičkog napada nije otišla kod lekara i nema izveštaj o eventualnim povredama.

Podsetimo, reperu, koji je poslednjih godina bio učesnik rijaliti programa, ovo nije prvi incident. Pre nekoliko godina navodno je pretučen na Konjarniku bejzbol palicama, ali je tada odbio da kaže policiji ko ga je napao i zbog čega.

https://www.instagram.com/p/B8XKRhVhAC0/

– Pre toga bio je učesnik navijačkog obračuna na Karaburmi. Prema njegovoj verziji događaja, pokušao je da odbrani druga koji je navijač Rada, i tada je u masovnoj tuči zadobio nekoliko udaraca s leđa. Međutim, prema drugoj verziji događaja, on i njegov drug provocirali su navijače OFK na manifestaciji Dani Karaburme, zbog čega je tada brutalno pretučen – objašnjava sagovornik za Kurir.

Međutim, najveći skandal Đus je napravio na sahrani jednog od najvećih srpskih glumaca, Dragana Gage Nikolića, u martu 2016. Prema pisanju medija, na sahranu je došao pijan i vređao i uznemiravao ljude oko sebe.

– Šta je, moroni, došli ste ovde da pozirate? Baš ste se lepo namontirali da vas slikaju za novine – bez imalo stida vikao je on ljudima koji su došli na poslednji ispraćaj Gage.

Kad mu je prišao policajac i zamolio ga da spusti ton, on se primirio, ali je, prema tvrdnjama prisutnih, sve vreme držao flašu žestine.

Reper se nije oglašavao povodom ove situacije.


ScandalScandal, Instagram