Milica Pavlović je priznala da je oduvek bila sigurna u to da će jednog dana ostvariti svoje snove, te da je bila veoma uporna u svemu što želela, a ekipa emisije “150 minuta” je posetila Leskovac i njenu srednju muzičku školu, gde su razgovarali sa njenom razrednom Draganom Živković.

“Milica je bila super đak. Uvek je bila uporna, znala je šta želi. S obzirom da nije iz Leskovca, maksimalno se trudila i imala veliku podršku bake i deke, ali i svojih drugarica i drugova iz škole. Ja mislim da je ona još tada znala šta želi. Sećam se u prvoj godini nekoliko puta kada je izostala donela mi je opravdanje da ide na časove pevanja u Beograd kod Aleksandre Radović. Još uvek čuvam ta njena opravdanja”, rekla je Dragana.

Pevačicu su lepe reči od bivše razredne oduševile, pa joj se zahvalila na svemu što je uradila za nju.

“Dragana je moja razredna i zauvek će tako ostati. Neizmerno je volim i poštujem, jer u tom periodu kad sam se vratila u Švajcarsku jako mi je pomogla da završim srednju muzičku školu. Imala je razumevanja za mene, čak sam išla kod nje kući da vežbam klavir. Izlazila mi je u susret. Obožavam je. Gago, ako gledaš, hvala ti puno na svemu”, rekla je Milica.