Pevačica Jelena Kostov preživela je pravu dramu u Beču kada joj je nakon nastupa nestao novčanik sa novcem i dokumentima.

– Umorna nakon nastupa, Jelena je ustala rano kako bi stigla da šopinguje pre poletanja. Nakon što je popila kafu i doručkovala, brzo se spakovala i krenula u obilazak radnji. Primetila je da joj fali novčanik kada je na kasi u jednom butiku htela da plati stvari koje je kupila za sina Miliju. Uplašila se da je pokradena, a u novačniku su joj osim novca koji je zaradila bila i dokumenta bez kojih ne bi mogla da se vrati za Srbiju. Uhvatila ju je panika. Poslednje čega se seća kada je držala novčanik u rukama bilo je u restoranu, zbog čega se tamo i vratila. Nije mogla da veruje kada joj je konobar dao novčanik, koji je pronašao momak koji je posle nje seo za sto. Jelena je tada častila sve konobare – otkriva naš izvor upućen u celu situaciju.

Našu priču potvrdila je i Jelena:

– Istina je to što ste čuli. Bila sam oduševljena kada sam videla novčanik i čula priču. To je dokaz da još uvek ima dobrih ljudi.

Spekuliše se da je Jelena Kostov u svađi sa Radom Manojlović, a pevačica se odmah oglasila!


scandal!Ivan Vučićević