Bliska prijateljica Romane Panić strepi da pevačica neće moći da izdrži robiju, te da se plaši da će dići ruku na sebe! Samo za SCANDAL! ona kroz suze kaže da je pevačica očajna i da ne može da veruje šta je snašlo!

TREBA JOJ POSEBAN TRETMAN!

„Ne mogu da se pomirim sa činjenicom dešava mojoj Romani. Sigurna sam da ona nije saučesnik i da sa celom pljačkom ima veze samo njen dečko u kojeg je slepo zaljubljena, ali je izvukla deblji kraj”, objašnjava prijateljica kroz suze i dodaje:

„Molim Boga da ne završi na toj robiji jer se plašim da će umreti u zatvoru! Ona je dijabetičar i mora da živi po specifičnim pravilima. Pored toga, ona je i labilna! Sećam se, kada je saznala da boluje od dijabetesa, htela je da skoči kroz prozor i da presudi sebi! Jedva se tada smirila i prihvatila tešku sudbinu da mora da živi sa bolešću”, priča drugarica za SCANDAL! plačući i dodaje:

„Uz sve to, njena ishrana je jako skupa, prima insulin, a stres može da je dotuče. Pa zamislite je iza rešetaka hiljadama kilometara dalje od najbližih! Ko zna kakve su zatvorenice tamo, možda će joj neka nauditi! Sva se naježim od same pomisli da je zatvorena! Iskreno se nadam da ona u stvari nije saučesnik i da je sve greška, ali kako mediji pišu, više ne znam ni šta da mislim. Znam sto posto da se ona jede i zbog svojih roditelja, a pitanje je da li može s njima uopšte da se čuje! Ma sve je ovo jako strašno! U svakom slučaju, ako zaista zaglavi zatvor, bojim se da neće izdržati i da će to za nju biti kobno. Mučenica, nije ona ovo zaslužila. Onakav talenat i harizma, a ništa joj se nije dalo. Niti se udala, niti je ostala zvezda kakva je mogla da bude, a svi muškarci koje je volela su je iskoristili. Baš sam tužna zbog nje”, zaključila je uplakana drugarica za tabloid SCANDAL!.

https://www.instagram.com/p/B5_N13AISEd/

Podsetimo, Romana je sa svojim dečkom Filipom M. u Australiji optužena da su bespravno koristili platne kartice nepoznatih ljudi. Ona je osuđena na 12 meseci, a njen momak s kojim je nekoliko godina u vezi, na 14 meseci zatvora. Po isteku kazne oboma će im biti zabranjen ulazak u Australiju.

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!ATA IMAGES