Davida Dragojevića često napadaju drugi učesnici “Zadruge” da između njega i Lazara Jermića postoji nešto više od prijateljstva. Zato i ne čudi što je jedan njihov zajednički snimak sa sinoćnje žurke napravio veliku pometnju na društvenim mrežama.

Snimak je isečen tako da se čini kako se njih dvojica u jednom trenutku ljube, a čak se i čuje “pucanje” – zvuk poljupca. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Međutim, istina je potpuno drugačija i nikakvog poljupca nije bilo. Lazar je tešio i savetovao svog druga o problemima sa Anom. Dok je žurka trajala, njih dvojica su izašli u dvorište i razgovarali o svemu detaljno, kao i o njegovom zajedničkom gostovanju sa Aleks u “Amidži šou”. Neretko su i šaputali da bubica snimi što manje.

– Ona se iznervirala, ali nije to opravdanje. Ana kaže: “Ja bih volela da on ide svuda”. Nemoj da budeš neodlučan, to nju nervira – pričao je Lazar.

– Ja sam mislio da je to intervju – pravdao se David ponovo.

– Ako kažeš da hoćeš onda hoćeš, ako nećeš – nećeš. Nju nervira što nisi direktan. Što nemaš stav, nju to ubija, promenićeš to vremenom. Ako ne promeniš neka prihvati tako – nastavio je Jeremić.

Oni su zatim počeli da šapuću te se nije moglo razumeti o čemu govore, a onda su došli i do kazina gde se odigravala žurka.

Pogledajte kompletan snimak tog događaja iz kog je isečen detalj sa “poljupcem”:

Kupite SCANDAL! Nova SMS afera! SNEŽANU ĐURIŠIĆ VARA DEČKO GINEKOLOG! Novaka OPET VRBUJE SEKTAŠ! Krimosi napali Šabanovu udovicu! (VIDEO)