U skladu sa tradicijom koju neguje, vešto je spajajući sa novim wedding trendovima, kao što budući mladenci proslavljaju devojačko i momačko veče, u finišu priprema za otvaranje Belgrade Weeding Showa organizovana je mala, neformalna proslava. Na druženju u luksuznom beogradskom hotelu Hilton predstavnici organizatora, specijalizovanog magazina za venčanja Reci DA, i izlagača susreli su se sa sedmom silom da bi ih uz prijatnu zabavu upoznali sa programom beogradskog sajma venčanja koji se 8. i 9. decembra održava u hotelu Hilton.

Dok su prisutni ćaskali o besplatnim radionicama koje će biti održane, kao i o wedding trendovima za 2019. koje će na svojim štandovima predstaviti modne kuće, zlatare, poslastičare, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare, agencija za planiranje venčanja i svi oni profesionalci koji svojim uslugama i proizvodima doprinose da mladenci bezbrižno dočekaju njihov najvažniji dan, u zabavi je uživala i popularna manekenka Tamara Nikolić za čiji su besprekoran izgled za ovu priliku pobrinuli profesionalci salona SRules.

Tu je bio i voditelj, maneken i dizajner Boško Jakovljević koji će svoj wedding program predstaviti na predstojećem sajmu venčanja u hotelu Hilton.

Pošto je zbog obaveza bila sprečena da uživa na devojačkoj večeri, popularna džez pevačica Lena Kovačević okupljenim damama poslala je slatko iznenađenje koje je posebno za ovu priliku pripremeljeno u njenoj poslastičarnici Gelato Freddo, uz poruku u kojoj je obećala da će doći na Belgrade Wedding Show 8. i 9. decembra u hotel Hilton, te da će tada imati priliku da se druže, jer će njena poslastičarnica biti jedan od izlagača ovog sajma.

Kupite SCANDAL! Ispovest komšije iz Kaluđerice: DAVID JE TRUDNU ALEKSANDRU TRESNUO O ZID, TADA JE IZGUBILA BEBU! HARIS BACIO PRSTEN, RASTURIO VERIDBU! RADA PLAKALA PRED GOSTIMA! (VIDEO)


scandal!promo