Ivan Marinković je javnosti najpoznatiji kao bivši muž pevačice Goce Tržan, a poslednjih godina i kao učesnik rijaliti programa. Mešutim, retko ko zna koje je njegovo pravo zanimanje.

Naime, Ivan se pre braka s Gocom bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao. U mladosti je trenirao fudbal i bio izuzetan talenat kom su prognozirali svetlu budućnost, ali životni put ga je odveo na drugu stranu.

Iako su se on i Goca razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

On je bivšu suprugu optuživao da ne želi da skine hipoteku sa stana njegove majke, pa se ona zbog toga teško razbolela, a kasnije i preminula.

Takođe je tvrdio da ga je Goca navodno pokušala izbosti nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

I danas se vodi bitka oko neizmirene alimentacije za ćerku Lenu.

Međutim, da je danas to Ivanu najveći problem bilo bi lako. U međuvremenu je u rijalitiju “Parovi” Miljani Kulić napravio dete, koje takođe ne viđa.

Pored porodičnih problema, Ivan je i privođen zbog krađe, o čemu je te 2016. godine brujala javnost. Ivan i njegov drug privedeni su jer su u jednom marketu ukrali robu u vrednosti od 12.000 dinara.

Momak koji je imao mogućnost da u svom životu nešto stvori, danas je veoma često nazvan “alkoholičarom”, a kako je i sam priznao lečio se od te zavisnost. Nekoliko godina proveo je u rijalitiju, a u poslednjoj sezoni “Parova” često smo gledali kako od devojke dobija brutalne batine.


scandalIvan Vučićević