Još dok je Luna Đogani boravila na imanju u Šimanovcima, u okviru dve sezone “Zadruge”, mnogi pratioci rijalitija su komentarisali kako voditeljka zapravo ima nešto protiv rijaliti zvezde, te da to ne ume da sakrije.

Ipak, komentarišući njenu muzičku karijeru, Dušica je dokazala suprotno.

– Luna je devojka rođena za scenu i drago mi je što je konačno našla svoju sreću – počela je izlaganje za Svet Jakovljevićeva.

– Ona je vrlo hrabro ušla u “Zadrugu” da pokaže sebe i normalno je da se za dve godine promeni. Značajna promena desila se i kod Mine Vrbaški. Danas nije teško snimiti pesmu, ali teško je snimiti dobru pesmu, teško je opstati posle pet ili šest pesama i zadržati status zvezde – dodala je voditeljka, pa zaključila:

– Luni želim sve najbolje, ona ima predispozicije da opstane. Dolazi iz porodice koja je tokom devedesetih bila najpopularnija grupa, rođena je za scenu i to niko ne može da joj ospori. Pa i spekulacije o glasovnim mogućnostima treba da okrene u svoju korist. Pevanje je stvar tehnike i vežbanja, ona želi da uspe, a to je mnogo važnije od samog pevanja.

DUŠICA SE POTPUNO PROMENILA ZA ZADRUGU 3! Večeras ćete je gledati u POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU


scandal!Ivan Vučićević