Duško Tošić napadnut je u nedelju u ranim jutarnjim satima u centru Beograda. Naime, Duško je sa svojim saigračima na jutarnjem treningu na Kalemegdanu kada ih je napala grupa huligana.

OBRATIO SE JAVNOSTI!

Nešto posle 10 sati, naši sportisti prijavili su da su ih neki momci, za koje je utvrđeno da su maloletni, gađali limenkama. Duško i ostala šestorica fudbalera nisu povređeni, a policija je odmah izašla na teren. Prema navodima „Kurira“ utvrđeno je da su se napadači nalazili na zidinama, dok su sportisti bili na stazi i trčali. Da bi izbegao nagađanja i pisanja neistina o tome šta se dogodilo, suprug Jelene Karleuše odlučio je da se obrati javnosti zvaničnim saopštenjem.

„Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektrošokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posledica. Policija je blagovremeno reagovala i pohapsila napadače koji su, nažalost, uspeli da ozbiljnije povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila”, stoji u zvaničnom saopštenju fudbalera.

Novi SCANDAL! OTKRIVA KOGA LUNA DOVODI U STAN I ZAŠTO STREPI OD SUSRETA SA MARKOM! Džehverovići na meti Albanaca! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević