Svetski glumac Džoni Dep boravi već nekoliko nedelja u Beogradu jer snima film Minimata, ali se trudi da izbegne medije, i to mu uglavnom polazi za rukom!

Međutim, slučajno ili pak namerno, glumac se našao u društvu jedne od članica benda Hurricanne! Naime, Dep je sreo Ivanu Nikolić u jednom ekskluzivnom restoranu u Beogradu. Kako smo saznali, čuveni pirat sa Kariba oduševljen je što su ove srpske lepotice započele karijeru na Karipskim ostrvima koje on često posećuje. Dep je inače izrazio želju da se upozna i sa ostatkom grupe i to će se desiti ovih dana… Spreman je da se druži s njima kako ovde, tako i na ostrvu Sent Martin u martu gde će ova grupa imati nastupe, a kasnije ove godine i u Los Anđelesu.

Inače, devojke iz benda uskoro izbacuju još četiri nove pesme, a posebno tipuju na hit Magic night. A kako je poznato je da Džoni obožava pevačice, te da se njegova prva žena Vanesa Paradi osim glume bavi se i pevanjem, uopšte nije iznenađenje što holivudski zavodnik želi društvo baš ovih devojaka!

Kupite SCANDAL! ŠOK Marko od Lune KRIJE DA JE BOLESTAN! Zašto ga Miljana hoće? Ana se smuvala sa Davidom zbog Slobe Radanovića! (VIDEO)


scandal!instagram