Pevačica Edita Aradinović nedavno je posetila ordinaciju estetskog hirurga, ali ne zbog nove korekcije, već kako bi ispravila staru grešku. Naime, ona je zažalila, jer je, kako sama kaže, preterala sa veličinom svojih usana, pa je odlučila da ih smanji, a pred premijernim kamerama otkrila je razloge za ovu njenu odluku.

Pre mi je bilo neprijatno da pričam i mnogo sam bila ozbiljna jer kada se nasmejem budu mi debela i velika usta, ali ne lepa, pa sam nekako odlučila zajedno sa svojom mamom i prijateljima da ih smanjim. Mom karakteru i ličnosti ne stoje tako debela i nabudžena usta. Nekako sam samoj sebi neprijatna kada pričam i posle gledam u nekom intervjuu i baš mi je onako neprijatno. U nekom periodu sam bila u fazonu, što veće, to bolje – rekla je Edita pred premijernim kamerama, a onda progovorila o odnosu sa sestrom Indi, sa kojom se nedavno ponovo zbližila.

Mnogo vremena provodimo zajedno u studiju i zajedno smo se tagovale, kačile to na društvene mreže, što je mnogima bilo čudno… Nikad u životu mi nismo bile u lošim odnosima da ne pričamo, mislim sestre smo – rekla je pevačica u ”Premijeri”.


scandalIvan Vučićević