Dugo se spekulisalo zbog čega je Ana Nikolić odlučila da stavi tačku na svoj brak sa Stefanom Đurićem Rastom, a razlog je treća osoba, ćerka pevača Mileta Kitića, Elena.

Naime, sve je počelo kada je Nikolićeva pronašla poruke kao dokaz da je reper previše blizak s Elenom, s kojom je godinu dana radio na njenom albumu.

Kada ih je pročitala, Ana je saznala da ju je Rasta sve vreme braka lagao, te da njegov odnos s Elenom nije bio strogo poslovan, ali i da su oni i pre nego što je započeo vezu s Anom bili bliski.

Kako izvor blizak pevačici otkriva, upravo ta prepiska otkrila joj je detalje Elenine i Rastine veze, što je dovelo do konačne odluke da se razvede i digne ruke od tog braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on

– Anin odnos s Rastom uveliko je bio na klimavim nogama, međutim, kada je saznala za dopisivanje i činjenicu da su Elena i Rasta nekada bili zajedno, Nikolićeva je rešila da stavi tačku na taj brak. Tada se uverila da njegova pravdanja kako Elenu gleda kao mlađu sestru zapravo nisu istina, te da ju je sve vreme lagao. Tada je otkrila da su oni odavno u šemi… Bilo joj je jasno da njen muž i Elena kriju burnu prošlost i više nego ikada osetila se izdanom – kaže izvor  a piše “Alo!”.

Izvor ističe da je Anu više od svega pogodilo što je Rasta romansu s Elenom započeo na identičan način kao s njom.

– Rasta je bio u šemi s Elenom mnogo pre nego što je upoznao Anu. Međutim, kada se desila saradnja s Nikolićevom na njenom albumu „Labilna“, on je ostavio Kitićevu i započeo vezu s Anom. Ona je nekoliko puta insistirala na tome da joj kaže otkud to da Eleni besplatno radi na albumu, da bi svakog puta dobijala odgovor da je on gleda kao mlađu sestru i da je odavno obećao da će od nje napraviti zvezdu. Pošto su kasnije došli i venčanje i beba, ta priča pala je u zaborav, no prošlost je ipak isplivala, ali u pogrešnom trenutku – priča izvor i otkriva detalje burnog odnosa, koji je reper imao s Elenom.

ELENA KITIĆ ŽIVI U RAJU! Mile i Marta nisu štedeli para, evo u kom luksuzu živi mlada ZVEZDA koja je osvojila SRBIJU


scandal!Ivan Vučićević