Popularna pevačica Emina Jahović pre nekoliko meseci okončala je svoj brak sa turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, sa kojim je bila u braku 10 godina. Međutim, kako tvrde njihovi mediji, ona ne može da preboli njihov rastanak pa utehu nalazi u svakodnevnoj poseti psihijatru.

“Emina redovno ide kod psihijatra na seanse jer i dalje pati za Mustafom. Iako je ona potencirala rastanak, nije joj svejedno, jer su zajedno proveli 14 godina, od kojih deset godina u braku”, rekao je izvor blizak paru, a piše “Informer”.

Emina je nedavno bila na odmoru sa sinovima Jamanom i Javuzom, a turski paparaci uslikali su je na jednom elitnom turskom letovalištu. Iako je uživala u njihovom društvu, ona je i tamo pronašla zamenu za svog psihijatra pa je tako na plaži čitala psihološku knjigu “Samopouzdanje: Prestanite da se osećate poniženo, postanite hrabri”, koja inače nije napisana na srpskom ili turskom jeziku, već na engleskom.

“Ona se trudi da što više vremena provodi sa sinovima, koji joj često izmame osmeh, ali od prijatelja ne krije da još ne može da pregura rastanak od Mustafe. Zato često čita psihološke knjige, ali i redovno ide kod psihijatra”, tvrdi izvor.

PORODICA NE ZNA ŠTA DA RADI: Emini Jahović zdravlje UGROŽENO, na lečenju je


scandal!Ivan Vučićević