Sinoć je bila organizovana još jedna zanimljiva emisija “Pretres sa Milanom Miloševićem” i tom prilikom otkriveni su neki detalji iz života zadrugara koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Ermina Pašović otkrila je da je bila u vezi sa dve poznate ličnosti, pevačem i fudbalerom, ali nije želela da otkrije njihova imena. Tvrdila je da su to bile ozbiljne dugogodišnje veze, da je jedan čak i zaprosio, ali da ga je odbila.

U jednom trenutku voditelj je upitao da li je bila u vezi sa Dadom Polumentom, a ona se trudila da izbegne odgovor.

View this post on Instagram

Dobro jutro želim, danas je petak, najljepši dan u nedelji ☝️🙏❤️. Budni u 5 i vas je čitav svet. Čitav život radimo nešto kako bi nekog ispoštovali, da ne bi neko pomislio nesto lose, da se ne bi naljutio. A to što naš organizam vapi za ranim ustajanjem u 5,treningom jutarnjim, molitvom, zahvalnošću i izučavanjem, to ne čujemo.Bolesti dolaze kada se organizam naljuti zapravo, jer ga ne postujemo, ne dajemo mu ono sto treba, sipamo benzin u dizel, izmrcvarimo ga i očekujemo nešto. E pa ne može to, nije logično. Masa se rodi, prozivi 50/60god i nikada ne spoji ove stvari i ne doživi ljepotu života ni deset posto od mogućnosti. Danas se jako brzo živi i ako čovek udje ne pripremljen u dan, ulazi u kolotečinu trke i frke, stresa i varijante "ćer'o ne stig'o". Niko od nas ne zna koliko će dugo živeti, zato je svaki momenat bitan i ključan u pisanju životne knjige, svakako ćemo je svi na kraju čitati i biti ocijenjeni upravo po njoj koliko smo dobro radili i uradili,i to je zapravo kontrolni za ovaj zadatak zvani "zivot" pa (kpp) ko prodje, prodje. A ko ne, setice se ovih riječi i poziva raznoraznih na činjenje dobra i odvraćanje od zla,ali će tada biti kasno za sve❤️🙏☝️

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on

– Da li si bila u vezi sa Dadom Polumentom? U kakvim ste odnosima? – upitao je voditelj Erminu, a ona je u prvi mah zaćutala, oborila pogled, pa objasnila.

– Ja sam sa Dadom u super odnosima, sa Šakom sam se svađala. Pitajte Dada, on će vam reći. Ja to ne želim da komentarišem. Ja ni sa kim nisam imala sudski spor, jedino što je istina je da kada sam imala 17 godina, ja sam prebila jednu devojku – rekla je Ermina.

Kupite SCANDAL! Tek je čeka pakao: PEVAČICA VLAŠKOJ VRAČARI DALA PRAMEN KOSE RADE MANOJLOVIĆ! Luna na granici dijabetesa ima i CISTU NA JAJNIKU! (VIDEO)


scandal!printscreen