Više od 5.000 fanova i poštovalaca lika i dela Lepe Brene slilo se u Kolodrum u Plovdivu da čuje i vidi svoju miljenicu!

Fanovi iz svih krajeva Bugarske došli su organizovano u Plovdiv na spektakl koji će pamtiti. Bugarski mediji pratili su svaki korak naše muzičke dive, od toga gde će odsesti i koliko će dana provedti u Bugarskoj do toga šta je na Breninoj rajder listi.

Sam koncert čekao se sa velikim nestrpljenjem, a pevačica se sa bine obratila na bugarskom jeziku rekavši da mnogo voli da peva u Bugarskoj!

Kada se pojavila u Kolodrumu je nastala opšta euforija i ovacije publike nisu prestajale do kraja koncerta. Otvorila je koncert sa numerom “Ti si moj greh” i žurka je mogla počne!

Brena je nastupila sa svojim kompletnim bendom, a uz bogate koreografije i u ritmu hitova iz osamdesetih, ali i novih pesama, Plovdiv se tresao od dobrog ritma i raspoloženja.

Balkanska muzička legenda, kraljica veselja i ministarka radosti samo su neki od naslova koji se danas posle koncerta mogu naći u bugarskim medijima.

Podsetićemo da je na veliki koncert u Sofiji na stadionu Vasil Levski početkom devedesetih godina Brena helihopterom sišla na binu, a tada je sa njom pevalo 100.000 ljudi. Taj koncert ali i brojni drugi koji su usledili utemeljili su Brenino mesto u srcu bugarske publike, a svaki sledeći nastup samo je dokazivao zašto naša pevačica i tamo ima status nacionalne zvezde.


Ivan VukovićScandal