Aca Lukas je častio sina Andreja za 18. rođendan satom marke “U-boat ” koji košta 8.000 evra. Folk pevač je baš odrešio kesu, pa je pored skupocenog poklona svom nasledniku napravio i žurku u jednom beogradskom restoranu.

Lukas ne žali pare kada su njegova deca u pitanju.

“Istina je da sam sinu kupio sat, ali ne bih da komentarišem koliko košta. Ja mojoj deci dam koliko mogu, oni su mi na prvom mestu i pored mene im ništa neće nedostajati”, rekao je Aca za Informer.

Andrej je dete iz drugog braka Ace Lukasa i živeo je do pre tri godine sa svojom majkom Natašom u Nemačkoj, pa ga Aca nije često viđao.

“On se i dalje prilagođava životu u Srbiji. Talentovan je za muziku, krenuo je mojim stopama i polako ovde započinje karijeru”, tvrdi Lukas.

Aca ne krije da mu je žao što je proputio neke momente u odrastanju, sada već ponoletnog sina, ali kaže da je tako moralo biti.

“Lepše bi bilo da sam mogao uvek da budem pored njega, ali život ti daje smernice gde ne možeš ti da određuješ šta će i kako biti. Njegova majka i ja smo se rastali, nisam bio fizički tu non-stop, ali sam uvek bio uz svu svoju decu. Nisam bio u fazonu da neći zbog dece da se rastajem, jer upravo se zbog dece i treba razvesti, ukoliko u kući ne valja situacija”, iskren je Lukas.

Bez obzira na to što su dugo bili razdvojeni, Lukas je ponosan na Andreja u kakvu je osobu izrastao.

“Ponosan sam i na njega, ali i na ostalu moju decu, jer su na prvom mestu normalni. Kod mene nema neiskrenosti, sve je transparentno. Za sad je tako, a da li ću u budućnosti biti ponosan, to samo od njih zavisi”, završava priču otac četvoro dece.

Ceca OVO nikada do sada nije otkrila: Arkan je i dalje uz mene kada je najteže


scandal!Instagram