Mićko Marković ističe da Stanija nema razloga da bude ljubomorna zbog drugih devojaka jer se Marković sa njima samo druži.

Zadruga 2 je na samom izmaku, ali u rijalitiju se dogodila nova romansa. Starleta Stanije Dobrojević i maneken Marko Marković su sve prisniji, a njegov brat Mićko Marković ih podržava.

Iako pojedini zadrugari, kao i sama Stanija, tvrde da Marko flertuje sa drugim devojkama, on tvrdi da to nije tako.

– Čudno mi je što komentarišu to da on flertuje sa drugim devojkama jer mislim da je normalno da imaš neku drugaricu, da popričaš sa njom i da se šališ. Marko je zgodan dečko, pametan i lepo vaspitan. Mnogo devojaka je bacilo oko na njega. Sigurno je da njemu to prija, ali se on odlučio za Staniju – kaže Mićko Marković za “Blic TV magazin”.

Pojedini gledaoci smatraju da Marko vezu sa Stanijom koristi zarad popularnosti i što dužeg boravka u rijalitiju, ali njegov brat tvrdi da je iskren prema njoj.

– Marko nije neko ko bi zbog rijalitija bio sa nekom devojkom. On je ušao zbog lične promocije, ali ni sa jednom devojkom nije bio radi što dužeg boravka u rijalitiju. Ja znam da neki misle da nije iskren prema njoj, ali ja njega poznajem i znam da ne glumi – kaže on.

Mićko kaže da mu se Stanija dopada, kao i njihovim roditeljima i da im ne smeta što je starleta.

– Dopada mi se. Ja svaki bratov izbor podržavam, još kada je lepa devojka, tek tada ima moju podršku. Ne mislim da je samo lepa, Stanija je veoma inteligentna, pametna, komunikativna, imam sve lepe reči za nju – ističe Mićko.

Pošto je njihova veza na početku, Mićko ne može da proceni da li ima budućnost u spoljnom svetu.

– To ne bih umem da kažem. To će najbolje reći njih dvoje. Ako se budu slagali napolju i ako budu odgovarali jedno drugom, imaće, naravno, podršku svih nas iz porodice – kaže Mićko.

ANA KORAĆ PONIZILA DAVIDA: Priznala da GLEDA BIVŠEG, a onda ju je Stanija ZAKOPALA! Isplivao DOKAZ! (VIDEO)


scandal!printscreen